注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

saning1210的博客

 
 
 

日志

 
 
 
 

DR-Max 英語評估!教材好!無Hard Sell !! 值得讚!!!  

2015-10-30 14:46:07|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |


幼兒階段係學習語言最好既時候,最佳既時機,就好似一開始教佢叫爸爸媽媽一樣,培養小朋友學習語言既興趣,咁樣就可以實現無障礙的學習同掌握,Dr-Max就係轉為小朋友開發的一套英語教材,多樣化既學習,讓小朋友愛上英語。

Dr-Max英語教材的學習方式非常新穎,完全唔用古老既死記硬背,枯燥既學習方式。

Dr-Max教材自願非常豐富,老師都是專業的,並且有不少外教老師跟小朋友進行對話溝通,讓小朋友接受快,學習快!

其實好耐之前我就已經有留意DR Max公司噶動態,係一間專注于做兒童英語教材噶優質公司,佢地噶拳頭產品叫 Electronic English,通過一支神奇點讀筆同教材同時使用,可以鍛煉小朋友噶自學能力。我自己就半信半疑,既然佢地公司邀請我地過去做英語評估的話就過去做下咯。

 

我帶住囡囡過到去佢地公司,接待我地噶係一個超型仔噶啊SIR,個樣有幾分似林峯,超驚喜啊我哈哈,可能我太花癡了,不過雖然佢幾靚仔,但係佢好專業啊,態度又好,同我囡囡做完評估之後又同我傾左好耐,問我平時有無教囡囡學下英文,但係我自己平時都忙住翻工,無乜時間理個囡,啱好可以試下DR Max教材係咪真係咁掂,所以我就買左套翻屋企試試,等我囡用一段時間之後我再上嚟話俾大家知效果如何

  评论这张
 
阅读(7)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018