注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

saning1210的博客

 
 
 

日志

 
 
关于我
文章分类
网易考拉推荐
GACHA精选
 
 

呢家D私人老師好似吸血鬼咁...“DR MAX”比較實際!!!  

2015-09-29 16:17:03|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
呢家D私人老師好似吸血鬼咁...“DR MAX”比較實際!!! - saning1210 - saning1210的博客

 

唔發一篇文章表達自己心聲真係唔知仲可以同邊個講~!老婆不停甘同我講!又要請英語外教,幫個仔補習!之前試過D朋友介紹噶!貴都已經唔緊要啦!最慘系乜效果都無,日日只會安排D作業比個仔做,本來學校已經夠多噶啦!呢家仲要再加!

講老實啊,個仔如果本來吸收能力高!就加作業都無問題,但系呢家吸收能力已經不高了,真係唔想比個仔奮甘咯!又貴又廢!同吸血鬼根本無分別!回想想之前一段時間,比個仔用DR MAX感覺反而仲好!雖然英語成績唔能夠講非常好!但系起碼有大的進步,因為我覺得DR MAX能夠營造出小朋友喜歡的英語環境,同埋當有問題噶時候,起碼一支點讀筆就解決問題了,唔洗好似呢家甘!打電話比個老師!個老師竟然已經選擇唔接電話....哎!真係好失望!對於呢家D私人教師!!!

  评论这张
 
阅读(4)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018