注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

saning1210的博客

 
 
 

日志

 
 
 
 

好有活力!!! DR-Max 招聘教育顧問!去見工!!!  

2015-11-05 15:37:13|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

好有活力!!! DR-Max 招聘教育顧問!去見工!!!

佢地好尊重客人!!! DR-Max 填色比賽送評估!

住係我屋企隔離有個小朋友,同我仔仔差唔多年紀,都係5歲左右,平時佢地兩個都非常玩得埋,日日都基本上會串門穩對方玩,最近我發現隔離屋小朋友少左穩佢玩,以為佢唔舒服啦,所以我就過去拍門,諗住關心下佢,原來佢最近開始學英文。

 

我問佢媽媽,買左咩教材俾佢學啊,佢媽媽話有個F係DR Max工作噶,推薦佢買左套教材翻嚟學,DR Max係一間專注做兒童英語教材噶公司,每個小朋友買教材噶時候都會要求先做英語評估,因應唔同水平而購買唔同噶教材,令到效益最大化。聽完佢媽媽咁講,我都想買一套教材俾仔仔試下。

 

除左教材做得好之外,DR Max仲會定時舉辦好多“填色比賽”、“DR Max嘉年華”等活動,俾小朋友去參加,等佢充實課餘的時間,而且唔使等小朋友一味坐住張書臺前面學習,咁樣佢地更願意參加課外活動,我Frd仲同我講,佢自己一次就買左5套教材翻去,有DR Max幫手,效果好過自己教好多,我覺得,連老師都推薦買,一定有佢過人之處,所以我都買左2套俾囡囡用,效果真係好好咯,宜家囡囡D英語都可以講得好流利了,真係要多謝DR Max。

 

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(1)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018