注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

saning1210的博客

 
 
 

日志

 
 
 
 

有參與證書!!! DR-Max 填色比畫冊好靚!!!  

2015-11-02 11:06:19|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

其實DR Max間公司真係幾好,教材為小朋友量身訂造,而且平時仲舉辦“DR Max嘉年華”、“DR Max填色比賽”等活動可以豐富小朋友噶課餘時間。仔仔亦都唔會覺得學習英語係一件困難,或者無聊噶事,有咁多小朋友一齊學,大大咁提高左佢噶學習興趣,不得不說一句,DR Max真係掂!

果日帶阿仔去參加DR Max填色比賽,原先諗住係帶佢去參加課餘活動,唔使佢成日屈係屋企一個人咁無聊,雖然仔仔畫得好似梵高咁抽象,但係點知佢竟然拿左第二名,哈哈,真係無諗到!其實係屋企真係無咩做,好彩有DR Max教材陪住仔仔,可以教佢學英文,仔仔平時得閒就拿住支點讀筆跟住本教材自己學,基本上唔使我點理,解放左我唔少時間去偷雞做自己鐘意做噶事,哈哈。Dr Max 是一款兒童專用的兒童英語教材,使用了非常人性化且高科技的設計,一款神奇點讀筆足以等於一個家庭教師,Dr Max 推出各式各樣的活動和比賽,增加孩子對英語的興趣,在活動中讓小朋友去感受英語是生活中必不可少的一個技能,Dr Max舉行的填色比賽正是如此,孩子們不但玩的開心,而且又能學到英語,一舉兩得,Dr Max好舉行過很多活動,例如“書展”“嘉年華”等等,這類的活動,增加孩子的信心,以及對英語不會厭倦的心態。Dr-Max針對小朋友設計,知道怎麼是最好的學習方式,根據孩子的天性,弱點,相結合來創造出一本絕世佳作的教材出來!

 

 

  评论这张
 
阅读(4)| 评论(0)

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018