注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

saning1210的博客

 
 
 

日志

 
 
 
 

《DR-Max 請Part-time》,我就去見下,重拾昔日金牌SALES的風光~!!  

2015-11-12 10:16:09|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

DR-Max Part-time》,我就去見下,重拾昔日金牌SALES的風光~!!

 

以前做左SALES 十幾年,什麼起起跌跌也經歷過。好采最後也懂居安思危將賺到的錢儲起再穩健投資,先至可以安心半退休生活。見到DR-Max呢間野近來請PART-Time Sales,賣兒童教材的。睇上去好健康跟以前我SELL的產品好唔同,於是拼起勁試試再重拾舊有技巧去SELL。原來十分適合我呢D半退休人士,你叫我去跑數,認真,我一定唔跑。好采佢唔洗跑,仲有少少地50蚊一個鐘人工,咁樣都好過無。SELL 到仲有BONUS比番,咁我一定要去試試。

  评论这张
 
阅读(1)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018